Algemene informatie
over Seniorenorkest Entre-Nous

Aanmelden als (aspirant)lid:

Indien u geïnteresseerd bent en u heeft de leeftijd van 50 jaar of ouder en in het bezit van een instrument dan kunt u zich, via de contactpagina, bij een van de bestuursleden aanmelden bij Seniorenorkest Entre-Nous. U komt dan bij ons meespelen en nadat u 6 weken heeft meegespeeld en geproefd van de sfeer in het orkest dan kunt u zich definitief aanmelden als lid bij Seniorenorkest Entre-Nous. Het bestuur van Entre-Nous heeft na deze 6 weken ook het recht om u te vragen of bij ons lid wilt worden of om toch maar te stoppen. Iedereen moet zich gelukkig voelen bij Entre-Nous.

Vacatures (m/v)

Op dit moment zoeken wij nog nieuwe leden die goed muziek kunnen lezen en percussie, baritontuba, piccolo/dwarsfluit of klarinet spelen.
Aanmelding via e-mail bij onze secretaris of telefonisch bij onze penningmeester op nummer 076-5214519.

Oefenavonden:

De oefenavonden zijn elke dinsdag om 19:00 tot 20:45 uur met een pauze. Iedereen wordt geacht zo veel mogelijk de oefenavonden bij te wonen. Wij rekenen er op dat u thuis oefent. Zodra u het repertoire onder de knie heeft wordt er ook van u verwacht deel te nemen aan de optredens.
Indien u niet aanwezig kunt zijn dan gelieve u zich via de contactpagina of per email af te melden bij de secretaris van Entre-Nous, bijvoorkeur voor 17:00 uur.

Contributie:

De contributie wordt elk jaar tijdens de algemene ledenvergadering in januari/februari vastgesteld. U krijgt een tenue en de bladmuziek van Entre-Nous ter beschikking gesteld.

Muziekcommissie:

Entre-Nous heeft ook een muziekcommissie die uit 3 leden bestaat aangevuld met de dirigent. De muziekcommissie bepaalt het repertoire en de muziek die gespeeld wordt tijdens de optredens.

Omhoog

  © Seniorenorkest Entre-Nous Teteringen   Webmaster: Theo van Gils   Contact: Willem Engbersen